UNbreakable România, programul dedicat liceenilor și studenților care doresc să își construiască o carieră în securitate cibernetică

Securitatea cibernetică este un subiect care ar trebui sa ne preocupe atât la nivel de business, cât şi la nivel personal.

Tema este mai actuală ca oricând, iar educaţia în materie de securitate cibernetică în special în rândul elevilor şi a studenţilor prezintă o oportunitate extraordinară.

Într-o eră în care datele sunt devin o comoditate cu valoare tot mai mare este esenţial să pregătim generaţiile viitoare în ceea ce priveşte imporanţa protejării acestora.

Concomitent, la nivel global, domeniul securităţii cibernetice este în plină dezvoltare. Ediţia din 2021 a studiului global derulat anual de (ISC)2 reflectă un decalaj al forţei de muncă în domeniul securităţii cibernetice de 2.71 milioane de profesionişti. 

Deşi numărul reflectă o îngustare a decalajului faţă de anul 2020, nevoia de specialişti este departe de a fi acoperită.

Colegii noştri din partea BIT SENTINEL adresează direct această nevoie prin programul Unbreakable România, dedicat liceenilor şi studenţilor.

Aflăm mai multe despre obiectivele şi structura programului de la Florina Dumitrache într-un nou episod Stay in the Loop by Digitalio.ro.

Pentru a urmări toate episoadele, va invităm să urmăriţi podcastul pe Spotify.