S-a deschis apelul de selecție pentru IMM-urile din regiunea Nord Vest: Acces Gratuit la servicii digitale de excelență

DIH4Society lansează apelul de selecție pentru IMM-uri, în cadrul căruia se pot accesa servicii pentru îmbunătățirea performanței digitale a companiilor.

📅 Perioada de Aplicare: începând cu 11 Martie 2024, cu date limită lunare.

Această oportunitate oferă IMM-urilor posibilitatea de a accesa servicii digitale de excelență GRATUITE, în limita bugetului disponibil, finanțat în tandem de către statul Român prin proiectul DIH4Society SMIS 161824 – POCIDIF/1147/2/1/Acțiunea 2.4 EDIH și de către Comisia Europeană în Programul Europa Digitală prin grantul nr. 101083952 — DIH4Society — DIGITAL-2021-EDIH-INITIAL-01

 

Beneficiile pe care le puteți obține prin aplicare includ:

🔍 Audituri de Maturitate Digitală: Evaluări specializate pentru a defini stadiul actual al organizației dumneavoastră în ceea ce privește maturitatea digitală, oferindu-vă o perspectivă clară asupra punctelor forte și a oportunităților de îmbunătățire.

🔒 Servicii Personalizate pentru Securitate Cibernetică: Consultanță și soluții adaptate pentru a vă proteja afacerea împotriva amenințărilor cibernetice din ce în ce mai complexe și sofisticate.

🎓 Servicii de Formare Specializate: Acces la programe de formare personalizate și la resurse educaționale care să vă ajute să vă dezvoltați competențele digitale și să vă pregătiți echipa pentru provocările viitorului digital.

💶 Acces la finanțare: Consultanță pentru scrierea de proiecte în domeniul investițiilor tehnologice, digitalizării și inovației.

🚀 Cum să Aplicați: pentru a aplica și pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați pagina dedicată apelului

Pentru întrebări sau clarificări suplimentare, nu ezitați să ne contactați la adresa de email: contact@dih.society.ro

Alăturați-vă nouă în călătoria către excelentă digitală! Aplicați acum și bucurați-vă de beneficiile oferite de DIH4Society și partenerii săi de încredere!